Raatwerk

Waarom een digitale RI&E?

Het AMS, de digitale RI&E van Raatwerk is gebruiksvriendelijk, praktisch en eenvoudig in te richten voor iedere organisatie. Hiermee heb je de mogelijkheid om de RI&E volledig zelf  te maken en te managen. Het AMS zorgt voor borging (systematiek en beheersmaatregelen) en vormt een platform voor alle arbo- en preventiezaken. Na een korte instructie kun je zelf aan de slag en vragenlijsten beantwoorden. 

Onze digitale RI&E maakt niet alleen inzichtelijk wat niet goed geregeld is maar laat ook zien welke arbo zaken wel uitgevoerd zijn. Het AMS wordt in vrijwel alle sectoren en branches gebruikt en er zijn actuele vragenlijsten beschikbaar die aansluiten op de branche-RI&E en Arbocatalogus van veel branches.

Structuur

Het AMS biedt duidelijke structuur en samenhang in de veelheid van arbo-zaken waar organisaties mee te maken hebben. Met aanvullende modules op het gebied van ongevallen & incidenten, managementinformatie, medewerkeronderzoek, BHV en toetsing heb je met het AMS een compleet pakket in handen om de RI&E te managen.

Lees hier meer over digitale RI&E.